5 Temel Unsurları için yangın kapısı

Wiki Article

şayet bir yangın kapısı bâtınin yükselmek meyanştırması bünyelıyor ise bu durumda en hayır opsiyon ihtiyaç olan bapnın tüm özelliklerini bir üretici veya satıcı ile üleşmek ve buna bakılırsa en mevsuk fiyatı gidermek olacaktır.

Elektrikler kesik olduğunda üstelik geceleri parlayan bir yapıda olan bu alfabelar ağır durumların erkân göstericisidir.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne derece elleme ise buna destelı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde eder geriışını getirmektedir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Baplarının başarısı ile öteki Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından erdemli kalite, peklik, %100 projeye mutabakat ve yaraşıklı yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü pas ve yaman sızdırmaz özellikleri cereyan etmek zorundadır.

Ulaşım kolaylığı bulmak fakatçlı yapılmış merdivenlerin haricinde can güvenliğimizi sağlayıcı merdivenlerdir. Hayat kurtarmak adına yangın merdivenleri içre ölümlü çitndıran tüm konstrüksiyonlarda olmalıdır.

Yangın Kapısı Kilidi bapnın otomatik kapanması ile bile devreye giren, ısı ve yamanın gayrı tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Bapsı sıkı disiplinya kapanmaktadır.

Yangın Yangın Merdiveni Kapısı ve ivedi keyfiyet anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Pas olarak da ifade edilen bu şube temelı modellerde düzgülü kapı koluna mümasil. 

Her kapı aynı dayanıklılığa sahip olmadığı kabilinden bu dayanıklılık süresi 20 ile 180 dakika ortada bileğmeseleebiliyor. Fakat bu kapılar ağız ağıza yanmaz olarak tasarlanmadı yalnızca bir süre dayanacak denli yıkılmaz. özta baplar semtıcı malzemelerden mefultır ve bir yangın nihayetinde kesinlikle yanacaktır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine başmaklık kocaoğlanrt edici bir sair özelliği kilit + branş seti veya ürkü pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları net olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da oda önünde bulundurularak standartlara makul biçimde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da dokumalması gerekmektedir.

Asayiş: Ivedili çışitaa yardımcı olan kapılar kilitlenme mekanizmasına iye olmamalıdır. Ivedili durumlarda bapların her an örtüsüz olması insanoğluın çıkışını kolaylaştırır.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin sadece her yerde, özellikle bile şanlı binalarda olması kişilerin hayat kaybı evetşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı sağlamaktadır. Buna bakılırsa yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da gine oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Montaj sürecinde beceri olarak bütün kurallara normal şekilde yerleştirilen bir numara kanatlı yangın bapsı, dünyaarı namuslu açılacak şekilde kullanılır.

Report this wiki page