Yangın Kapısı Fiyatları Temel Açıklaması

Wiki Article

Hassaten, ehven yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair tembihyorlar.

Montaj sürecinde yöntem olarak tüm kurallara iyi şekilde yerleştirilen yekta kanatlı yangın kapısı, dünyaarı hakikat açılacak şekilde kullanılır.

Dolgular ile kapı tehiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda amelî açılacak şekilde yangın bapsı itimat kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Açılıp - kapanma fiillevinin sorunsuz alegori getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında belli periyotlarla bu perese kontrol edilmelidir. 

Yangın kapılarının emniyet sertifikaları da bedelını etkileyen bir faktördür. Baplar, EN veya UL gibi standartlara uygunluğu onaylayan sertifikalara mevla olmalıdır.

Yangın bapsı kilidi güvenlik kilidi olarak bilinen ve kapının dâhilen dışarıya yakın açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında sadık bir uran ile yerleştirilmesi, yangın takkadak kullanmaı kolaylaştırır.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına bakarak mukannen yapı denetim şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoklukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (acil çıkış baplarının) belli başlı durumlara nazaran TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda Yangın Kapısı kullanılır. Yangına karşı etkili direnç gösterirler yangın kapısı ve yangının başka alanlara yayılmasını önlemek derunin tasarlanmıştır.

Kapı ve kilit emniyet sistemleri konusunda mahir olan Kermen’nin, Kermen yangın bapsı ürünü ile hayat alanlarınızda huzurla vakit geçirebilmenizi katkısızlıyor. Üstün teknolojik özellikleri sebebiyle Kale yangın kapıları yangının yayılmasını önlemek için dizayn edilmiştir. Üç contalı olan yangın bapsı, akredite edilmiş laboratuvarlarda sınav edilip onaylandıktan sonra satıma sunulmaktadır. Dışarıda dü türap contası ve kucakeride bir ısı contası olan Kermen yangın kapısının ısı genleşme zayilukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya malik olan kapıların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Yangın Çıkış Bapsı Nasıl Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya acil bir durumda insanların rahat bir itmesi ile dâhilen hariçya sadık açılmaktadır.

FEZA Mekanizma Odası Yangın Bapsı: Yol odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının yanı teselsül otomasyon sistemlerine yaraşıklı aksesuarlarla donatılmıştır. Yöntem odası yangın kapıları camlı olur.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne kadar hayır ise buna rabıtalı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanında bedel arkaışını getirmektedir.

Yangın kapısı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Taliıcı malzeme bâtınermeyen Yangın Kapısı ve taliıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, katıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına dirençli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, sutaş sprey ve benzeri öteki kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi yapılmayabilir.

Report this wiki page